rheezerweg ter hoogte van stuw diffelen afgesloten

  De afsluiting is nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. De weg is eind 2017 opgebroken en voorzien van een noodweg om een vaarsluis mogelijk te maken. Om de Rheezerweg te herstellen moeten asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd.

  In opdracht van waterschap Vechtstromen gaat aannemer Bouwhuis de weg opnieuw asfalteren. Om het werk veilig uit te voeren is het noodzakelijk om de weg volledig af te sluiten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

  Gele borden langs de weg geven de omleidings- en adviesroutes aan. De wegomleiding is te vinden op de website www.bereikbaar.overijssel.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.