residentie slingerdael definitief van de baan in dalfsen

  Het plan was dat er 58 luxe huurwoningen voor rijke senioren gebouwd zouden worden in de nieuwbouwwijk Oosterdalfsen. De huurprijs zou 1.750 euro per maand bedragen en bewoners van de appartementen werd beloofd ‘geheel ontzorgd’ ouder te kunnen worden. Het luxe bed met één druk op de knop verstellen, koken op een kookeiland en de gordijnen sluiten via de tablet, het stond allemaal in de plannen.

  De belangstelling voor de woningen viel vanaf het begin echter tegen. Het plan werd aangepast en in het nieuwe scenario zou het deels gaan om koopwoningen. Dit schoot in het verkeerde keelgat bij omliggende bedrijven, waarop Samen Aangenaam Ouder Worden de stekker uit het plan trok.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.