recreatieve scootmobieltochten door dalfsen

  De eerste zal zijn op vrijdag 11 mei. Deze tocht wordt tijdens de DAMOVO feesten uitgevoerd en zal dan ook vanaf het feestterrein bij het gemeentehuis vertrekken om 13.30 uur. Belangstellenden kunnen zich voor deze tocht aanmelden tot dinsdag 8 mei bij Saam Welzijn. De tocht wordt aangeboden door de DAMOVO organisatie en deelnemers kunnen dan ook gratis deelnemen.

  De tweede tocht zal plaatsvinden op woensdag 16 mei, met vertrek om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+. Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

  Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tochten. Eigen bijdrage voor de tocht van 16 mei, voor koffie en organisatie, is 5 euro. Opgave voor deze tocht kan tot maandag 14 mei bij Saam Welzijn Dalfsen via 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl. Belangstellenden dienen bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

  De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Dalfsen worden georganiseerd zijn woensdag 20 juni, 18 juli, 15 augustus en 19 september.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.