Home / pontje bij de stokte uit de winterslaap

pontje bij de stokte uit de winterslaap

Er wordt gewaarschuwd om het pontje en de insteekhaventjes niet te gebruiken om het water in te gaan, omdat onder water een kabelconstructie en andere technische zaken zijn aangebracht. Het pontje mag alleen gebruikt worden om naar de overkant te varen.

Het gebied in de omgeving Ommen en Dalfsen in het prachtige Vechtdal nodigt fietsers en wandelaars uit om de omgeving te voet of op de fiets te beleven. Het pontje draagt duidelijk bij om een groot gebied dat rijk is aan natuur te bezoeken. Het is zeer populair bij recreanten.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.