poll rotjes moeten verboden worden

  De kamer vraagt zich af of het wegwerp vuurwerk, dat nu in Nederland wordt verkocht, gevaarlijk is. Het kabinet gaat nu om tafel om te kijken naar een beter plan. Omdat de onderbouwing van het vorige plan onvoldoende was hadden de partijen er geen vertrouwen in. Wel zijn de coalitiepartijen het erover eens dat er strenger moet worden gecontroleerd op het illegale vuurwerk. Wij zijn benieuwd wat u vindt van het idee. Laat het ons weten!

  [poll id=253]

  Facebook
  Onlangs kwam naar buiten dat er 50 miljoen gegevens van Facebook-gebruikers waren gelekt. Op de stelling ‘Ik stop met Facebook!’ antwoordde de helft van de invullers afgelopen week bevestigend. Naar aanleiding van het lek krijgen Facebook-gebruikers wel meer inzicht in het privacybeleid. Dit komt door de strengere EU-regels.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.