poll ik vier koningsdag in mijn eigen dorp

  Alle steden en dorpen kleuren oranje en hebben weer hun eigen festiviteiten. Van rommelmarktjes tot enorme muziekfeesten. Wij zijn benieuwd of je Koningsdag gaat vieren in je eigen dorp of toch liever uitwijkt naar één van de steden. Laat het ons weten.

  [poll id=256]

  VMBO-advies
  De stelling van vorige week luidde: ‘Ik ben als ouder niet blij met een VMBO-advies voor mijn kind’. Een meerderheid van 82% was het oneens met de stelling. Volgens het radioprogramma Kwesties zouden ouders juist willen dat hun kind een hoger advies krijgt, omdat zij dan meer kans zouden hebben op een baan. De inwoners van Salland en Vechtdal denken daar dus anders over.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.