polhaar west in dalfsen gaat voor zonnepanelen

  Tijdens de bijeenkomst op 19 april zet het team de eerste stappen. Bewoners krijgen voorlichting over hoe ze inzicht kunnen krijgen in hun eigen energieverbruik, en wat ze allemaal kunnen doen om hun huis energiezuiniger te maken.

  Er zijn al een aantal buurtgenoten die zelf energie opwekken. Zij geven dit door middel van zonnebloem-/schaapborden aan, die de komende weken in heel Polhaar-West zichtbaar zijn. Op het bord staat hoeveel geld zij, dankzij de zonnepanelen en isolatie, besparen op hun energierekening. Op de bijeenkomst op 19 april is er een leverancier van zonnepanelen aanwezig die meer informatie kan geven. Deze leverancier heeft ook een mooi aanbod voor de buurt.

  Voor meer informatie kunt u kijken op deze website. Hier houdt het buurtteam je op de hoogte van zijn acties en activiteiten. Op deze site kunnen bewoners van Polhaar-West ook laten weten of ze bij de bijeenkomst aanwezig zijn (dit is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie).

  Inwoners van Dalfsen die niet in Pleijendal, Polhaar-Oost of Polhaar-West wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, zijn ook van harte welkom of kunnen contact opnemen met Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

  De informatiebijeenkomst op 19 april begint om 20.00. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.