Home / plantenactie stichting oekraine nieuwleusen zeer geslaagd

plantenactie stichting oekraine nieuwleusen zeer geslaagd

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan mensen in Beregovo en omgeving in de Oekraïne, die de hulp nog steeds hard nodig hebben. Hoewel de netto-opbrengst nog niet precies bekend is kan al wel worden gezegd dat dit meer is dan vorig jaar. Het komt ruim boven de 5.000 euro.

De organisatie is dan ook erg tevreden met dit resultaat en wil een ieder, die heeft meegewerkt aan deze actie van harte danken voor de inzet en tevens worden alle kopers van de planten bedankt voor hun bijdrage aan dit resultaat.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.