pec zwolle start deze zomer met verbouwing mac3park

  Tijdens de zomerstop wordt de Fred Patrick-tribune onder handen genomen. Deze tribune wordt naar beneden toe uitgebouwd. De tijdelijke Stentor-tribune wordt verplaatste naar de zijde van de Klaas Drost-tribune. 

  Capaciteit
  Het stadion krijgt door de verbouwing een flink aantal extra zitplaatsen. De nieuwe 750 plaatsen brengt de totale capaciteit op 14.000 plekken. 

  Trots
  Voorzitter Adriaan Visser is blij met de stadionuitbreiding. “Als voorzitter van PEC Zwolle ben ik ontzettend trots op deze ontwikkeling. Door de stijgende toeschouwersaantallen de afgelopen seizoenen, ontstond de behoefte het MAC3PARK stadion nog verder uit te breiden. Steeds meer mensen uit de regio Zwolle weten de club te vinden, waardoor de huidige capaciteit niet meer toereikend is. Tevens vind ik het mooi dat de thuishaven naar beneden wordt uitgebreid. Dit zorgt er namelijk voor dat de sfeerbeleving in het stadion, maar ook op bijvoorbeeld de televisie, verder wordt vergroot.”

  Mindervaliden
  Naast de uitbreiding, wordt komende zomer ook de nieuwe minder validen-tribune gerealiseerd. Deze tribune wordt geplaatst voor de zakelijke hoofdtribune. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.