Home / ozc glijdt soepel langs bsvv

ozc glijdt soepel langs bsvv

Tekst: Willem Lampe

OZC heeft een heel aardig ploegje, kan aardig te ballen, maar bijt niet altijd door. Die wetenschap schiep sprankjes hoop in Bovensmilde. In Drenthe had OZC een goede dag en won met 3-1. En oké, geredeneerd vanuit het oogpunt van OZC was BSVV een ideale tegenstander om via een klinkende zege het linkerrijtje van 3D binnen te sluipen.

Op Westbroek deed OZC wat het moest doen en versloeg het gezelschap van Visser met 3-0. Alle doelpunten werden na rust gemaakt. Trainer Pascal Weteringe was na afloop tevreden. “Die lui spelen alleen maar de lange bal. Als dat niet lukt weten ze het niet meer. We hadden voor rust al moeten scoren, maar de grensrechter van hun hield ze op de been. Marc Aalvink scoort een glaszuivere goal, maar de scheids keurt hem op advies van de grens af vanwege buitenspel. Dat was het beslist niet. Maar goed, we hadden halverwege al op 2, 3-0 moeten staan. We scoren moeilijk, maar na rust doen we het goed. Mooie omhaal van Frank Jansen en twee kopgoals van eerst Niek Jansen en daarna Tom Kok. We krijgen vorm. Wie weet kunnen we nog leuke dingen laten zien in de derde periode.”

Stand 3D: LTC 20-41, Lutten 19-38, Hoogeveen 20-38, Hardenberg ’85 19-35, Tonego 18-31, ZZVV 19-26, Hollandscheveld 18-25, SCD ’83 19-25 (+1), OZC 19-25 (-3), SVN ’69 18-20, Fit Boys 17-18, FDS 18-18, BSVV 17-12 en

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.