ovc 21 onderuit in sleutelduel met gieten

  O ja, het geheim van Gieten luistert naar de naam Gert Maliepaard. Gestopt op niveau, maar door trainer Jouke Jan Meertens van stal gehaald. Om naderend onheil af te wenden. Maliepaard stelde niet teleur en stond aan de basis van de 2-1 zege.

  “Het begon zo mooi Damon”, zei een meegereisde supporter tegen Damon Nouri. “Ik had liever een mooi eind gehad”, pareerde de zichtbaar teleurgestelde spits. De kwikzilverachtige aanvaller had OVC ’21 al in de eerste minuut op voorsprong gezet, nadat hij de nog niet wakkere Denny Feiken de bal ontfutselde en daarna doelman Youri Vendrig het nakijken gaf. Hierna werd de wedstrijd harder en harder en wederom slaagde de ploeg van trainer Patrick Wijsman er niet in de voorsprong de kleedkamer in te nemen. Met nog eventjes te gaan voor de thee klutste de bal zomaar voor de voeten ‘dark horse’ Maliepaard.

  De tweede helft was voor Gieten, dat bereid was de pollen uit de hobbelige mat te lopen. De bezoekers uit Ommen prikten er een paar keer gevaarlijk uit, maar waren onderliggende partij. Nadat Robin Meijerink een lange bal niet ver genoeg kon wegwerken, pikte Maliepaard op en gaf eventjes een demonstratie van zijn klasse. Niet hard, maar met veel gevoel draaide de Derby Star over Kacper Nadozny in het touwen. Het was af en toe wildwest binnen de krijtlijnen, snoeihard, af en toe zelfs lomp, maar daar had Gieten kak aan. Puntjes binnen. De veilige streep komt steeds naderbij voor Meertens en de zijnen. Voor Patrick Wijsman volgen nog lastige duels waar het in eerste instantie Hodo onder de duim moet zien te houden om rechtstreekse afdaling te voorkomen. Als die missie slaagt zien we in de nacompetitie wel verder.

  Stand 3C: Dalfsen 16-43, Dalen 14-33, CEC 13-26, EMMS 14-25, FC Ter Apel ’96 17-25, SVV ’04 14-24, USV 19-23, Twedeo 13-19, Sleen 14-19, Weerdinge 15-19, Musselkanaal 16-16, Gieten 14-12, OVC ’21 16-8 en HODO 15-3.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.