out of the blue zingt bij moederdagbrunch

  De groep staat onder leiding van Marion Mulders uit Lemele, zij heeft voor deze gelegenheid een gevarieerd programma samengesteld. Het wordt een verrassende muzikale brunch met bekende liedjes. Ook zal het, uit enthousiaste zangers en zangeressen bestaande koor, nieuw repertoire zingen, waaronder ‘Super Trouper’ van ABBA.

  Voor het koor komt er een drukke tijd aan. Zo zal zij in besloten kring een optreden verzorgen in een verzorgingshuis en gaat het koor op 9 juni naar Annen om daar deel te nemen aan een korenfestival. Daarnaast is het koor aan het repeteren voor de voorstelling M&M (Movies & Musicals) wat in maart 2019 plaats zal vinden. Voor rond de kerst 2018 staat er nog een verrassend evenement gepland wat nu nog in voor bereiding is. Bij de stemgroep tenoren is er nog ruimte voor enkele mannen.

  Meer informatie over het koor en de geplande activiteiten: www.blueonline.nl, www.hetroodehertdalfsen.nl, www.vocaalfestivalannen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.