opening zomerexpositie 2018 beeldentuin witharen

  Vanaf 14.30 staat de koffie klaar. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de deelnemende kunstenaars en hun werk. Wethouder Ko Scheele zal de opening van de Zomerexpositie van Beeldentuin Witharen verrichten. Ook de opening van de extra expositie ‘Ommerschansportretten’, geïnspireerd op de geschiedenis van de Ommerschans, onderdeel van de Maatschappij van Weldadigheid. Pieter Zandvliet uit Oudleusen en Harrie Neutel uit Hardenberg hebben hier hun medewerking aan verleend.

  In de galerie en in de beeldentuin vindt u naast het werk van meubelmaker Louis van Vilsteren en keramiste Thea Dijkema de schilderijen van Harry Soepenberg uit Den Ham. In de tuin een gevarieerd aanbod van beelden van: Erica Post (keramiek), Gebke Westra (steen), Herbert Koekkoek (cortenstaal), Alfred Brück (steen), Herma Immink (glas), Dries Olthof, (staal), Marijke In den Bosch (keramiek), Matthijs de la Rive Box (steen) Bert Verboon (RVS), Linda van Huffelen (glas) Ben Nisters (keramiek).
  De Beeldentuin is open van april t/m september op donderdag t/m zondag van 11.00 -17.00 uur en op afspraak. De tuin is vrij toegankelijk en er is koffie/thee.

  www.atelierwitharen.nl 

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.