officiele opening van schrijfkamer in hardenberg

  De officiële opening vindt plaats op donderdag 12 april om 19.00 uur en wordt verricht door Mevrouw Catrien Westdijk – Niburg en Renate Altena. Mevrouw Westdijk – Niburg is een 82-jarige schrijfster uit Slagharen die eerder twee boeken heeft uitgebracht: ‘Het huis aan de heidekant’ en ‘Het bruidsboeket’. Dit jaar komt er een nieuwe streekroman van haar uit, ‘Annie’. Renate Altena is jeugdreporter bij het Kinderpersbureau van Weekblad De Toren, zij zit in groep 8 op CBS De Bloemenhof. Samen mogen zij de officiële openingshandeling verrichten.

  Na de opening zal de eerste les van een vijfdelige schrijfworkshop van start gaan. In deze workshop wordt de basiskennis van het schrijven op een interactieve wijze bijgebracht.

  Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor de vijfdelige workshop via info@bw4all.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.