obstakelloop in dalfsen

  Foto: Kristian Giesen

  Uniek aan de Morrenhof-Jansen obstakelloop is dat je dwars door bedrijven in Dalfsen rent. Je overwint obstakels die speciaal gebouwd worden, maar rent ook dwars door supermarkten, winkels, werkplaatsen en bedrijfspanden. De Morrenhof-Jansen obstakelloop is een unieke ervaring! Langs de route word je aangemoedigd door vele toeschouwers. De route van zeven kilometer is soortgelijk aan de afgelopen twee jaar. Op de Bellingeweer, op de kade en bij de finish is voor de toeschouwer weer veel te zien.

  Schrijf je via www.dalfserobstakelloop.nl snel voor de Morrenhof-Jansen obstakelloop, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro per persoon. Mocht je dit jaar de uitdaging aangaan, dan krijg je ook een uniek shirt.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.