Home / obstakelloop in dalfsen

obstakelloop in dalfsen

Foto: Kristian Giesen

Uniek aan de Morrenhof-Jansen obstakelloop is dat je dwars door bedrijven in Dalfsen rent. Je overwint obstakels die speciaal gebouwd worden, maar rent ook dwars door supermarkten, winkels, werkplaatsen en bedrijfspanden. De Morrenhof-Jansen obstakelloop is een unieke ervaring! Langs de route word je aangemoedigd door vele toeschouwers. De route van zeven kilometer is soortgelijk aan de afgelopen twee jaar. Op de Bellingeweer, op de kade en bij de finish is voor de toeschouwer weer veel te zien.

Schrijf je via www.dalfserobstakelloop.nl snel voor de Morrenhof-Jansen obstakelloop, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro per persoon. Mocht je dit jaar de uitdaging aangaan, dan krijg je ook een uniek shirt.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.