nieuw wegdeel n35 binnenkort in gebruik

  In de nacht van 23 op 24 april wordt het verkeer omgezet van de bestaande N35 naar het nieuwe wegdeel. Beide rijrichtingen gaan dan over 2 km van het nieuwe wegdeel. Dit gebeurt met behulp van verkeersregelaars die enkele verkeersstops begeleiden. De hinder voor het verkeer blijft daarmee beperkt. Het verkeer wordt over een deel van de nieuwe N35 geleid om ruimte te maken voor de reconstructie van de huidige N35. Dit oude stuk weg krijgt nieuw asfalt. De reconstructie geeft voor de direct aanwonenden enige bouwhinder. Behalve het asfalteren wordt ook gewerkt aan de middenberm en aan de geluidschermen ten noorden van de weg.

  De sloop van de laatste woning op het perceel Heinoseweg 8 is uitgesteld omdat dwergvleermuizen – een beschermde diersoort – er hun winterslaap hielden. Op het moment dat de dieren weer actief worden, kan de sloop worden hervat. Naar verwachting is dat uiterlijk half mei. Tegelijk met de sloopwerkzaamheden wordt verder archeologisch onderzoek gedaan naar de voormalige boerderij, die een rijk verleden heeft. Omdat de woning aan de Heinoseweg 8 niet op tijd kon worden gesloopt moet het verkeer tussen 24 april en begin juni met een slinger om het perceel worden geleid. De slinger wordt tussen 18 en 24 april aangebracht. Zolang de slinger in gebruik is, geldt ter plaatse een snelheidsbeperking.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.