nieuw ontwerp voor publieksbalie ommen

    Steeds meer mensen doen aanvragen voor gemeentelijke diensten zoals onder andere adreswijziging en aangiftes digitaal. Voor aanvragen waar meer tijd voor nodig is, is de huidige balie minder geschikt, terwijl wel dergelijke afspraken worden gemaakt. De gemeente Ommen heeft Royal HaskoningDHV daarom gevraagd om een nieuwe visie voor het publieksgebied in het gemeentehuis te maken.

    Uitgangspunten zijn dat het gebied een uitnodigende, eigentijdse en gastvrije uitstraling krijgt. Ook meer ‘reuring’ in de ruimtes is een uitgangspunt. Dat kan worden bereikt door werkplekken te creëren. De balies worden in de visie meer naar voren geplaatst in de entreeruimte. De hal wordt een ruimte voor multifunctioneel gebruik. Hier komt een restaurantgelegenheid en wordt een wacht-, werk- en ontmoetingszone.

    Wanneer de visie wordt uitgevoerd is nog niet bekend. In de kaderbrief waarin plannen voor de komende jaren staan, wordt de wens genoemd om de publieksruimte opnieuw in te richten.

    Meer foto's

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.