nationale opening aspergeseizoen vandaag in salland en het vechtdal

  Dat meldt RTV Oost.

  Maar op het land wordt er nog slechts mondjesmaat geoogst. Bij teler De Weerd in Raalte en Wesepe gebeurt dat al op grotere schaal in de kas waar de aspergebedden liggen uitgespreid. Vanaf volgende week komt de oogst in de volle grond buiten waarschijnlijk goed op gang.

  Romige smaak
  “Een heerlijk gevoel dat het seizoen weer is begonnen”, zegt teler Jeroen de Weerd. “En de kwaliteit van de asperges is prima, met een mooie romige smaak.”

  De nationale opening van het aspergeseizoen krijgt vanaf vandaag een vervolg in vele vormen. Aspergemenu’s, aspergeroutes, asperge-acties, asperge-arrangementen, aspergeworkshops. Voor de liefhebber is er van alles te doen en vooral te proeven.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.