naschoolse sportprogramma sports4kids in dalfsen blijkt razend populair

  De afgelopen twee maanden hebben zich voor dit naschoolse sportprogramma al meer dan vierhonderd kinderen aangemeld, waarvan ruim honderd kinderen zelfs voor vijf of meer verschillende sporten.

  Ondanks dat er al sportclinics en cursussen geweest zijn of al vol zitten, zijn er meerdere sporten waarvoor nog wel ruimte is om voor aan te melden. Kortom, doe je nog niet mee maar wil je wel graag na schooltijd met leeftijdsgenoten samen sporten? Dat kan! Toets op de website van de gemeente Dalfsen in het zoekveld ‘Sports4kids’ in. Via het aanmeldformulier is te zien bij welke sporten er nog plek is en in welke kernen deze gegeven worden. Ook kan er contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches via sports4kids@dalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.