nah cafe vechtdal organiseert themabijeenkomst

  Foto: Bijeenkomst (archief)

  ‘Onze hersenen regelen alles wat wij denken, voelen en doen. Dat betekent dat na een aandoening van de hersenen het gedrag anders kan zijn. Soms heel subtiel. Soms heel duidelijk. De één wordt drukker, de ander juist rustiger of meer passief. Ook veranderingen als chaotisch gedrag of dwangmatigheid komen voor. Omdat het bij iedereen anders is – en omdat de situatie voor iedereen anders is – zijn er weinig pasklare manieren om hier mee om te gaan. Deze avond zullen we eerst een aantal voorbeelden van gedragsverandering bespreken en daarna ervaringen uitwisselen hoe een ieder hiermee om gaat’, aldus de organisatoren.

  Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat koffie en thee klaar. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee.

  De ontmoetingsplek is gevestigd in Dagbesteding Hardenberg (InteraktContour), Burg. Bramerstraat 228, 7772 CE Hardenberg. Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Elise Pietersen, verpleegkundig specialist neurologie Saxenburgh Groep, telnr. 0523-276354, mail. e.pietersen@sxb.nl of Dianne Waterink, Senior begeleider dagbesteding Hardenberg, telnr. 06-83611881, mail. d.waterink@interaktcontour.nl.

  NAH café Vechtdal is een initiatief van de Saxenburgh Groep, InteraktContour, Carinova Thuiszorg, Carinova Mantelzorg Ondersteuning, Hersenletselteam Overijssel, Hersenletsel.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.