Home / muzikaal talent spat ervan af in huisconcert kunstkring ommen

muzikaal talent spat ervan af in huisconcert kunstkring ommen

Ondanks haar jeugdige leeftijd (18 jaar) kan Lucie Horsch al bogen op een imposante muzikale carrière. Zo won zij in 2012 de eerste prijs op het Prinses Christina Concours en kreeg in 2016 de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award. Alexandra studeerde aan de conservatoria van Moskou, Amsterdam en München. Ze won internationale concoursen en trad als solist en kamermusicus op in onder meer Moskou, Sint-Petersburg, Versailles, Florence en Hongkong.

Het huisconcert van Kunstkring Ommen begint op 15 april om 15.00 uur in concertzaal ‘Het Muziekgebouw’ aan de Goosdijk 5 in Dalmsholte.
Niet-leden zijn van harte welkom! Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Menzo Bunge (038 33 189 63). De toegangsprijs voor niet-leden is € 15,00.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.