muziekvereniging polyhymnia maakt zich klaar voor jaarlijkse uitvoering

  Dit evenement past in het rijtje van grootste jaarlijkse evenementen in Lemelerveld. De drumband, fanfare en majorettes staan klaar om al die gerepeteerde uren in de praktijk te brengen. Natuurlijk zullen ook de jeugdgroepen van zich laten horen. Zoals ieder jaar zal er een middaguitvoering zijn voor de jeugd en een avonduitvoering voor de volwassenen.

  De middaguitvoering zal om 15:00 beginnen en de avonduitvoering om 20:00. Polyhymnia zal er alles aan doen om de jaaruitvoering goed te laten lopen en heeft zich tot in de puntjes voorbereid.

  De vereniging is de afgelopen tijd flink gegroeid, dus grote kans dat er iemand bij zit die je kent. Laat de muziek en show van dé Lemelerveldse muziekvereniging dus tot je komen en wees erbij 14 april!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.