Home / morrenhof jansen dalfsen neemt speelster over van voc amsterdam

morrenhof jansen dalfsen neemt speelster over van voc amsterdam

Mooijer is de vijfde versterking voor Morrenhof-Jansen Dalfsen. Eerder werden Kelly Kolthof, Clara Verschuuren, Tessa Hilbrands en jeugdexponent Lisa Bosch vastgegeld voor volgend seizoen. Daar tegenover staat het vertrek van Larissa Nusser, Yara ten Holte, Fenne Rijks en Ana Pavkovic.

Saillait detail is dat de komst van Tanitha Mooijer bekend wordt op de dag dat Morrenhof-Jansen en VOC elkaar treffen in de halve finale van het bekertoernooi. Het duel in de Trefkoele+ in Dalfsen begint dinsdagavond om 20.30 uur.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kaalslag

Kaalslag. Nee, niet op of in mijn hoofd, maar in onze tuin. Wat groeit en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.