morrenhof jansen dalfsen in finale landskampioenschap maar uit de beker

  Het laatste fluitsignaal was tegen VOC een opluchting voor het team van Monique Tijsterman. De gehele wedstrijd liep Dalfsen achter de feiten aan, werd het overklast door de tegenstander. Dalfsen kwam geen moment in de wedstrijd. Waar normaal gesproken fanatiek wordt gespeeld, ziet een afgeladen Trefkoele+ een gelaten spelend Dalfsen. Ruststand 12-18. De achterstand lijkt na de hervatting overbrugbaar. Maar VOC neemt geen gas terug. Met dezelfde snelheid en felheid werd Dalfsen op een steeds grotere achterstand gezet. Dalfsen kijkt met nog vijf minuten op de klok tegen een 19-29 achterstand aan. De eindstand werd 24-35.

  Landskampioenschap
  Afgelopen zondag speelde Dalfsen eveneens thuis de return tegen Geonius V&L. Op het spel stond een plek in de finale voor het landskampioenschap. In Geleen werd met 26-30 gewonnen. In het eerste gedeelte had Dalfsen het opnieuw moeilijk. Met tussenstanden van 5-4, 7-9 pakte Tijsterman de eerste time-out. Bij rust stond een 11-13 stand op het bord.

  Na de hervatting haakte Dalfsen duidelijk aan. Nu moest het gebeuren. Twee finales verliezen in een week mocht niet gebeuren. Dalfsen nam constant een voorsprong van twee a drie doelpunten. Via de scores 19-15, 23-19 en vier minuten voor tijd 29-26 werd een 30-27 eindstand bereikt. Hiermee bereikt Dalfsen voor de achtste maal op rij een plek in de finale om de landstitel. De eerste wedstrijd is komende zondag om 14.00 uur, thuis tegen VOC Amsterdam. V&L speelt tegen Quintus om plek drie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.