Home / mhc dalfsen lanceert g hockey

mhc dalfsen lanceert g hockey

Op de woensdagen 9, 16 en 23 mei, tussen 18.30 en 19.30 uur, kan iedereen met een verstandelijke beperking drie gratis proeftrainingen volgen bij MHC Dalfsen. Onder leiding van gediplomeerde en ervaren leden, die bovendien werkzaam zijn in de opvang en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, zal iedere geïnteresseerde enthousiast worden begeleid met de bal en de stick.

Deelnemers wordt verzocht met eigen vervoer te komen en om 18.15 uur aanwezig te zijn bij het clubhuis van MHC Dalfsen. Neem voor meer informatie contact op met Marcel Slootweg via 06-10388906 of voorzitter@mhcdalfsen.nl.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.