mhc dalfsen lanceert g hockey

  Op de woensdagen 9, 16 en 23 mei, tussen 18.30 en 19.30 uur, kan iedereen met een verstandelijke beperking drie gratis proeftrainingen volgen bij MHC Dalfsen. Onder leiding van gediplomeerde en ervaren leden, die bovendien werkzaam zijn in de opvang en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, zal iedere geïnteresseerde enthousiast worden begeleid met de bal en de stick.

  Deelnemers wordt verzocht met eigen vervoer te komen en om 18.15 uur aanwezig te zijn bij het clubhuis van MHC Dalfsen. Neem voor meer informatie contact op met Marcel Slootweg via 06-10388906 of voorzitter@mhcdalfsen.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.