magazine de ommer door en voor de ommenaren

  De eerste druk bestaat uit 20 pagina’s en wordt drie keer per jaar uitgegeven. In het magazine zijn mooie, bijzondere en unieke verhalen in en uit Ommen te lezen.

  “In de gemeente Ommen is zo veel moois te ontdekken’, aldus burgemeester Hans Vroomen. “Met dit magazine willen we inwoners graag verrassen met informatie. Ook voor bezoekers is dit een handzaam magazine met leuke informatie, waarin de mooie elementen van de gemeente nog eens nader worden belicht.”

  Ontwerpwedstrijd ‘Hart van het Vechtdal’
  Ommen ligt in het midden van het Vechtdal en is met recht het hart van het Vechtdal. Dit hart krijgt een centrale rol in de campagne. In het magazine, maar ook in andere uitingen komt dit hart terug. Alleen het hart is momenteel nog wit. Inwoners worden uitgedaagd om een ontwerp aan te leveren. De mooiste inzending wordt gerealiseerd. De afmeting van het hart is ongeveer 90×100 cm. Het belangrijkste is dat het ontwerp moet passen bij Ommen, creatief is en kleurrijk. De ontwerpen/ideeën kunnen worden ingestuurd door een e-mail te sturen naar hartvanhetvechtdal@ommen.nl. Het winnende ontwerp wordt uitgevoerd.

  De gemeente Ommen werkt aan een marketingcampagne ‘Hart van het Vechtdal’. Met als doel; meer bestedingen en (economische) vitaliteit voor Ommen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.