lemelerveld toont creativiteit tijdens kunst om dalfsen

  Voor keramiek kan men terecht bij Phien van het Rode Dak aan de Lemelerveldseweg en bij Alina Heerink aan de Zennepweg. Bij Alina vind je ook schilderijen en beeldhouwwerken in hout en steen. De Brugstede opent haar deuren met een groepsexpositie van verschillende kunstenaars en hoopt op vele mooie ontmoetingen tussen kunstenaars en kunstliefhebbers.

  De Wijnstaete toont schilderijen en er is live-muziek van Jeronimo et frère op gitaar dagelijks om 15.00. En als je niet vrolijk wordt van de muziek dan word je het wel van de wijn. Heileuver ook weer van de partij. Op het erf een tent vol kunstenaars die er over vertellen of bij wie je de kunst een beetje kunt afkijken tijdens hun werk. Groepsexpositie in het Schilderijenhuis. In het Vilsterse bos, ingang parkeerplaats Heileuver, is een buitenexpositie met een knipoog naar de kunststroming Land-Art www.kunstonderdebomen.nl.

  Het thema van het kunstweekend is; Weer en Wind. Elke kunstenaar geeft er op zijn manier vorm aan. Kunst om Dalfsen heeft dit jaar in totaal 52 kunstpunten verspreid over Dalfsen en omgeving. De officiële opening is in de Westermolen in Dalfsen. Ter gelegenheid van de 200ste verjaardag van de molen is er een overzichtstentoonstelling in de molen zie www.kunstomdalfsen.nl. Tevens vind je op deze site ook het uitgebreide programmaboekje. In Lemelerveld worden op diverse plekken boekjes verspreid.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.