lemele verslikt zich in stug daarlerveen

  Niet best! Half verslikken kan eigenlijk niet, maar Lemele deed dat toch. Ondanks een uitgebreid scala aan kansen en mogelijkheden werd het net niet gevonden. “Ze staan onderaan, maar het is best een hecht en stug collectief”, meldde de teleurgestelde elftalleider Hans Blikman na afloop. “De keeper pakte alles en daarnaast waren we net niet scherp genoeg voor de goal. Jammer, want je speelt de hele wedstrijd op hun helft. Uiteindelijk hebben we ook nog mazzel, want in de slotfase verprutsen ze een dot van een kans. Jammer, we mikken op plaats zes, maar door de 0-0 verliezen we terrein.”

  Dinsdagavond speelt de formatie van trainer Werner Pluim om 19.00 uur in en tegen Daarle.

  Stand 4D: PH 17-46, Avereest 18-41, Bruchterveld 19-39, DKB 18-32, Rijssen Vooruit 16-29, SVV ’57 18-25, Lemele 18-24, Daarle 16-23, SC Rijssen 16-17, BZSV de Blauwwitters 18-15, MVV ’69 17-6 en Daarlerveen 19-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.