laatste fase rondom project waterfront in dalfsen

    Nog niet alle ruimte op de begane grond is ingevuld, toch wil de gemeente vasthouden aan het oorspronkelijke plan en met de bouw van start. De reden hiervan is dat de bouwkosten explosief stijgen nu het beter gaat in de bouwsector. Met de invulling van de begane grond wordt flexibel omgesprongen. Winkelruimte die niet verkocht wordt, kan eventueel bestemd worden voor woningen/appartementen.

    De aan te leggen parkeerkelder, alleen te gebruiken voor de bewoners van het Waterfront, krijgt een verbinding met de parkeerkelder van de Albert Heijn. Vanwege het risico van hoog water mocht er van het waterschap niet eerder gegraven worden en mag alleen in de zomer gegraven worden. Dit vanwege het risico van hoog water en omdat de locatie te dicht bij de waterkering ligt.

    Naar verwachting is het gehele Waterfront project medio 2019 afgerond.

    Meer foto's

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.