Home / kunst om dalfsen komt er weer aan

kunst om dalfsen komt er weer aan

Er zal meer ruimtelijk werk getoond worden van onder meer Charlotte Jansen met keramiek, Sophia de Vries: monumentaal, Bernd te Winkel met beelden, Nynke Reitsma: vrije vormgeving, Ted Moelker met haar “wind werken”, en Su Kroker met sieraden.

Ook zal Ingrid Mertens zelf haar schilder- en gemengde techniek werken tentoonstellen.

U bent op zaterdag 5 en zondag 6 mei tussen 10:00 uur en 17:00 uur uitgenodigd in en rond het atelier I’M aan de Emmerweg 7, kunstpunt 29 in Hoonhorst waar u gastvrij onthaald zult worden. Het duo Elina zorgt beide dagen vanaf 14.00 uur voor een muzikale omlijsting van dit creatief gebeuren.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.