korfballers dommerdieck delen punten met blauw zwart

  “Na twee nederlagen begon d’Ommerdieck vol goede moed aan de wedstrijd tegen Blauw Zwart uit Wierden.

  In de basis stonden in de aanval Robert Batterink, Nienke Rijkeboer, Gerja Eijkenaar en Jasper Ekkelenkamp en inde verdediging Jasper Batterink, Astrid Aalbers, Esther van Dijken en Stefan van Veldhuizen.

  Na een aftastend begin schoot Blauw Zwart na vijf minuten raak , gevolgd door Jasper Ekkelenkamp , die de gelijkmaker scoorde. Na 1-2 achter zorgde Esther van Dijken voor 2-2. Na 4-2 kwam Blauw Zwart weer terug tot 4-3. Na een kwartier was de stand 6-3 door goed opgezette aanvallen en mooie doelpunten. Na 6-4 wist Jasper Batterink de stand op 7-4 te brengen. In de laatste minuten voor rust zorgde Blauw Zwart door twee doelpunten voor de stand 7-6.  

  Gelijk na rust schoot Blauw Zwart raak 7-7, maar Jasper Batterink was attent en schoot raak 8-7. Daarna lukte het niet meer bij d’Ommerdieck, veel doelpogingen , maar niet raak. Blauw Zwart kwam voor met 8-11. Ondertussen was Michiel Huzen in het veld gekomen voor de moegestreden Jasper Ekkelenkamp. Jasper en Robert Batterink schoten raak . De stand was 10-11. Ook Gerja Eijkenaar wilde graag wisselen. Miranda Huzen kwam in het veld en maakte de gelijkmaker 11-11.

  Daarna volgden er nog een paar spannende minuten, maar de stand bleef gelijk.

  Doelpuntenmakers : Jasper Ekkelenkamp 3x, Jasper Batterink 3x, Esther van Dijken, Gerja Eijkenaar, Stefan van Veldhuizen, Robert Batterink en Miranda Huzen.

  Op zaterdag 12 mei speelt d’Ommerdieck de returnwedstrijd in Wierden tegen Blauw Zwart. Aanvang 15.30 uur.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.