Home / koningsdag concours lemele

koningsdag concours lemele

In plaats van het springen, 40+ springen en de recreanten worden dit jaar men-wedstrijden gereden. Mennen bestaat uit de onderdelen dressuur en vaardigheid en is voor de toeschouwer een spectaculair onderdeel van de paardensport. Er wordt met enkelspan en meerspan gereden. Ook de hackney’s en de tuigpaarden zijn dit jaar weer, als vaste prik, aanwezig op het concours. Om 13:00 uur zijn de boerenaanspanningen aan de beurt.

Lees ook

Zoekplaatje: OCO-ijs

De oudste bewaard gebleven foto’s van fotojournalist Herman Wigbels in de regio Ommen zijn gemaakt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.