klimmen springen en kruipen tijdens dalfser obstakelloop

  Over een parcours van zo’n zeven kilometer kregen de lopers te maken met maar liefst 33 obstakels. Diverse plaatselijke ondernemers hadden in of rond het bedrijf flink uitgepakt. Uitdagend waren onder andere de trappen bij Feijen en het klimnet bij de Blauwe Bogen Brug. Droog over de finish komen was overigens voor geen enkele deelnemer mogelijk. Het schuimkanon bij autobedrijf Van Leussen zorgden voor het eerste natte pak en op de Bellingeweer wachtte een goedgevulde waterbak.

  Ondanks de regenachtige omstandigheden was de route gevuld met veel publiek. De aanwezige toeschouwers bij de finish zagen toptijden van onder meer Dalfsenaren Aline Kootstra (39.30) en Maarten Koggel (35.38).

  Uitslagen volgen hier.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.