kindermiddag zangvogels bij de koppel

  De middag begint met allerlei zangvogeltjes. Kinderen kunnen die bekijken en beluisteren. Vogels hebben zo hun eigen roep en zelfs als je ze niet ziet, kunnen de echte kenners een vogel moeiteloos herkennen. Over de vogelgeluiden is een kleine quiz gemaakt. Na de pauze gaan de kinderen met papier en een schaar aan de slag. Hiervan maken ze een prachtige vogel, die in een hart komt te hangen. Hiervoor mogen alle kleuren gebruikt worden en wil je glitter en glamour, dan kan dat ook!

  De activiteit begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Voor informatie en opgave, tel 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. www.dekoppel.com

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.