kinderkoor kleurrijk and marcel en lydia zimmer geven gezamenlijk concert

  Het kinderkoor repeteert wekelijks met veel plezier. Zingen maakt immers blij. Ook hebben ze al diverse optredens verzorgd. U hebt ze onder andere kunnen zien en horen bij de Viering op de Vecht in Ommen. Marcel en Lydia Zimmer zijn bekend bij velen, ze maken en zingen liederen voor jong(er) en oud(er) en geven concerten door het hele land.

  U bent van harte uitgenodigd om bij het concert op 14 april aanwezig te zijn. Het belooft een prachtige middag te worden. Het concert begint om 16:00 uur. De toegang voor het concert is gratis, er zal een collecte gehouden worden voor de onkosten.

   Kijk op de website https://www.marcelenlydia.nl voor meer informatie. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.