Home / kinderkoor kleurrijk and marcel en lydia zimmer geven gezamenlijk concert

kinderkoor kleurrijk and marcel en lydia zimmer geven gezamenlijk concert

Het kinderkoor repeteert wekelijks met veel plezier. Zingen maakt immers blij. Ook hebben ze al diverse optredens verzorgd. U hebt ze onder andere kunnen zien en horen bij de Viering op de Vecht in Ommen. Marcel en Lydia Zimmer zijn bekend bij velen, ze maken en zingen liederen voor jong(er) en oud(er) en geven concerten door het hele land.

U bent van harte uitgenodigd om bij het concert op 14 april aanwezig te zijn. Het belooft een prachtige middag te worden. Het concert begint om 16:00 uur. De toegang voor het concert is gratis, er zal een collecte gehouden worden voor de onkosten.

 Kijk op de website https://www.marcelenlydia.nl voor meer informatie. 

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.