kelly kolthof vierde nieuwkomer bij dalfser handbalsters

  Het lijkt erop dat de Dalfser handbalselectie ook komende zomer weer flink op de schop gaat. De afgelopen weken werd duidelijk dat Larissa Nusser, Yara ten Holte, Fenne Rijks en Ana Pavkovic de ploeg gaan verruilen voor een buitenlands avontuur. Als versterkingen zijn, naast Kolthof, inmiddels ook Clara Verschuuren, Tessa Hilbrands en jeugdexponent Lisa Bosch vastgegeld.

  Morrenhof Jansen is nog volop verwikkeld in de strijd om het landskampioenschap. Evenals voorgaande jaren is VOC uit Amsterdam de grote concurrent. Die ploeg is binnenkort ook de tegenstander in de halve finale van het bekertoernooi.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.