jubileum editie schoolvoetbal dalfsen weer een succes

  De weergoden waren ons redelijk goed gezind, op een korte, maar hevige stortbui na, was het lekker voetbal weer. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen zich vermaken met de bal in 1 van de 3 extra activiteiten, een Panna geven in het Panna-veldje of een lekkere omhaal in de omhaalarena. Mocht je goed kunnen richten kon je daarnaast ook nog eens gatengieten. Ook werden er 2 demonstraties van Freestyle voetbal gegeven, waarbij ook enkele kinderen uitgedaagd werden door de Freestyler. Helaas moet er van ons hart dat, dat er kinderen zijn die denken dat ze voetballen van de organisatie zich zomaar kunnen toe-eigenen. Dit kan niet de bedoeling zijn.

  Mocht u als eerlijke ouder denken, waar heeft mijn kind deze mooie bal vandaan (Logo erop met BBFreestyle), dat zouden we het fijn vinden dat u deze weer bij de organisatie terugbrengt. In de diverse poules werd er op sportieve manier gestreden om een plek in de finale. Deze finaleavond is op vrijdagavond 13 april op het sportpark van SV Dalfsen. Daar wordt de 1e wedstrijd om 17.30 uur afgetrapt. Het belooft weer een spannende avond te worden. De winnaars van de meiden en jongens van de A-poule zullen doorgaan naar de volgende ronde van de landelijke strijd, deze is op 9 mei in Bruchterveld. Kortom kom de jongens en meiden weer dol enthousiast aanmoedigen, dat zal de sfeer weer extra goed doen.

  Aansluitend is de prijsuitreiking, door een bekende prof voetballer uit de regio.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.