jong pec zwolle naar bekerfinale mike hauptmeijer belangrijk

  Foto: Jong PEC Zwolle TV

  Jong Willem II kwam na 16 minuten op voorsprong door een doelpunt van Wesdorp. In de tweede helft wist PEC Zwolle de gelijkmaker binnen te knikken door een doelpunt in de 67e minuut door Wouter Marinus en assist van Shaquile Woudstra, die in de jeugd bij Rohda Raalte heeft gespeeld. 

  Na 90 minuten spelen was de eindstand 1-1, de ploegen konden zich toen opmaken voor een pentalyserie. Beide ploegen wisten de eerste penals te benutten. De derde werd wel door Willem II raak geschoten, maar speler Stijn van Ark schoot zijn strafschop naast en daarmee stond de thuis ploeg op een achterstand. 

  Vervolgens wist de doelman van Jong PEC, Mike Hauptmeijer, de volgende strafschop te redden en daarna kon Freire de stand weer gelijk zetten. Ook de volgende penal van Jong Willem II was voor de doelman uit Lemelerveld. Aanvoerder Mark Bruintjes wist vervolgens de winnende te maken en bezorgde zijn ploeg een plek in de finale. 

  De bekerfinale tussen Jong PEC Zwolle en Jong SC Cambuur wordt gespeeld op maandag 7 mei om 18.30 uur in Zwolle.

  Klik hier om de samenvattingen en de interviews terug te kijken. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.