Home / inschrijving ten broeke open volleybaltoernooi geopend

inschrijving ten broeke open volleybaltoernooi geopend

Iedereen die een team van acht tot twaalf personen kan samenstellen, is welkom om mee te doen. Inschrijving is mogelijk als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basisschool) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar).

Speciaal voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 wordt op woensdagmiddag 20 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi georganiseerd. Vanaf 13.30 uur zijn ze welkom. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding loopt via de basisscholen.

Deelname aan het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi kost 40 euro (de jeugd 1- en jeugd 2-teams betalen 10 euro; jeugd 3-teams 15 euro). Inschrijving (uiterlijk 30 april) is mogelijk via www.tenbroeke.nl.

 

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Vanaf maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.