informatiebijeenkomst rondom the living village festival in dalfsen

  Vorig jaar is het Living Village festival voor het eerst gehouden in Dalfsen. Alle bezoekers hebben er erg van genoten en voor de organisatie was dit mede de aanleiding om het dit jaar weer te organiseren. Tijdens de nabespreking met de omwonenden waar wij merendeels positieve geluiden hebben gehoord, zijn er ook een aantal tips en adviezen gegeven. Tevens heeft de organisatie de wens uitgesproken om ook dit jaar weer een festival te organiseren.

  De organisatoren willen, net als vorig jaar, een informatieavond organiseren om een ieder te informeren over de vorderingen en plannen voor het komende festival wat gehouden wordt van 18 tot en met 24 juni 2018. Zij gaan graag in gesprek met belangstellenden en staan open voor vragen en adviezen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.