Home / informatiebijeenkomst rondom the living village festival in dalfsen

informatiebijeenkomst rondom the living village festival in dalfsen

Vorig jaar is het Living Village festival voor het eerst gehouden in Dalfsen. Alle bezoekers hebben er erg van genoten en voor de organisatie was dit mede de aanleiding om het dit jaar weer te organiseren. Tijdens de nabespreking met de omwonenden waar wij merendeels positieve geluiden hebben gehoord, zijn er ook een aantal tips en adviezen gegeven. Tevens heeft de organisatie de wens uitgesproken om ook dit jaar weer een festival te organiseren.

De organisatoren willen, net als vorig jaar, een informatieavond organiseren om een ieder te informeren over de vorderingen en plannen voor het komende festival wat gehouden wordt van 18 tot en met 24 juni 2018. Zij gaan graag in gesprek met belangstellenden en staan open voor vragen en adviezen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.