Home / informatieavond over werkzaamheden staatsbosbeheer in vecht en beneden reggegebied

informatieavond over werkzaamheden staatsbosbeheer in vecht en beneden reggegebied

Onder meer op de Sahara’s, het Eerderveld en Junner Koeland herstelt Staatsbosbeheer het ecosysteem van het stuifzand, de droge en natte heide. Zo krijgen kenmerkende planten en dieren weer de ruimte.
Provincie Overijssel, Landschap Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer werken samen met particuliere grondeigenaren aan het herstel van het kwetsbare landschap en de natuur. Dat doen zij door maatregelen te nemen waardoor de kwaliteit van de leefgebieden voor planten en dieren verbetert. Het belooft een gezond en duurzaam leefgebied voor de toekomst te worden met ruimte voor natuur, recreatie, landbouw en economie.

Belangstellenden zijn maandag 16 april van 18.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Restaurant de Bootsman, Coevorderweg 19 in Ommen om meer te horen over de aanpak en de komende veranderingen in het gebied. Uiteraard is er ruim de mogelijkheid om uw (persoonlijke) vragen te stellen en met in gesprek te gaan.

U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond door een e-mail te sturen naar : vechtbenedenregge@staatsbosbeheer.nl

 

Lees ook

ANWB Automaatje is op zoek naar meer chauffeurs

DALFSEN – Automaatje in Dalfsen is op zoek naar inwoners die in het bezit zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.