Home / infoavond in dalfsen over nieuwe privacy wetgeving

infoavond in dalfsen over nieuwe privacy wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Alle vrijwilligersorganisaties moeten gaan nadenken over welke persoonsgegevens van vrijwilligers, leden, deelnemers en cliënten ze bewaren en hoe ze die beveiligen. Welke informatie heeft een organisatie nodig om goed te kunnen functioneren?

Gastspreker Mirjam van Ittersum, privacybeheerder gemeente Ommen-Hardenberg, neemt de aanwezigen mee in de nieuwe privacy wetgeving en legt uit hoe een vrijwilligersorganisatie privacy ‘proof’ gemaakt kan maken

Geinteresseerden zijn welkom van 19.30-21.00 uur in de Panoramazaal in de Trefkoele+ in Dalfsen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Wel is het verzoek om voor 30 april aan te melden via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl.

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.