hulde aan de jeugd van vroeger

  Donderdag 22 maart is in het Hervormd Centrum de laatste voorstelling voor het seizoen 2017 / 2018 gespeeld. Ruim 65 inwoners uit de gemeente Ommen en omstreken hebben genoten van ’n Pittig Wiefie, een blijspel geschreven door Ben ten Velde.

  In totaal heeft de toneelgroep, bestaande uit Freddie Gerritsen, Gerda Ekkelkamp, Wim Kroese, Marinus Koggel, Elly Schrijver, Herman Lankhorst, Corrie Hullegie, Hennie Dijkstra en souffleuse Eef van Olphen tien optredens verzorgd in de regio.

  Om ook in het seizoen 2018 / 2019 weer optredens te kunnen verzorgen, is de toneelgroep op zoek naar versterking. Eind november wordt er gestart met de oefenmiddagen, het is belangrijk dat deze bijgewoond kunnen worden.

  Voor meer informatie of aanmelding kan contact opgenomen worden met Elly Schrijver via 0529-452221 of ellyschrijver@ziggo.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.