holding directievergaderingen

  Jawel. In de laden van een aantal medewerkers had hij wc rollen gezien. Dus verdacht hij deze mensen van ijdel gebruik van dit papier. Waar kon dat voor gebruikt worden? Voor hun snotneuzen? Maar daar waren die rollen niet voor.

  Betaal ik ze zo slecht dat ze geen papieren zakdoekjes kunnen aanschaffen? Hij keek ons verwachtingsvol aan. Niet dat hij een antwoord verwachtte, dat zou hem alleen maar onderbreken.

  Er volgde een lithanie aan zaken die zoal ontvreemd waren in de loop der tijd en er moest NU een controleur bij de uitgangspoort komen. Onze Handyman direkteur kon een potje breken bij pa en opperde dat zo’n mannetje per jaar zo’n 40.000 euro zou kosten, daarvan kun je nogal wat toiletpapier kopen. Ja, dat was een gewaagde uitspraak, maar deze man zat al kort voor z’n pensioen, dus het kon hem nauwelijks schaden. Wat er zoal lag in de containers? Daar kon volgens vader goudgeld van gemaakt worden. Er lagen o.a. pompen in met afgebroken vleugel. Het repareren zou een uur in beslag nemen, daar moet geld bij , overtuigden wij hem. Na een tijdje werden belegde broodjes en koffie klaar gezet. Als enige vrouw aan tafel zou ik de koffie in moeten schenken, vond vader. Maar er zijn grenzen hè. Vrouwen waren in de ogen van vader ondergeschikt aan mannen. en hebben daarom kleinere handen. Dat ga ik dus niet voeden. Werden er besluiten genomen tijdens deze vergaderingen? Dat hoefde niet. We zaten met diverse dure direkteuren te luisteren naar de algemeen direkteur/eigenaar die slechts kleine belangen besprak, zoals vaker bij mensen die hun eigen ondernemingen zijn ontgroeid. In 1998 verkocht hij 51% van z’n aandelen en kon ik met vervroegd pensioen, HOERA naar Hei en Dennen!!

  Antoinette

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.