Home / high tea voor dames dalfsen

high tea voor dames dalfsen

U bent welkom van 14.30 tot ongeveer 17.00 uur en kunt dan genieten van koffie/thee met allerlei zoete en hartige hapjes, een kopje soep met sandwiches, in gezelschap van dames die hiervoor ook belangstelling hebben. Aan het eind ontvangt u nog een klein dessertje. Voor deze high tea betaalt u een speciale prijs van 13,50 euro p.p. U kunt zich aanmelden voor deze high tea tot donderdag 3 mei bij SAAM Welzijn 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.