henk poelarends beste klaverjasser asc62

  De resultaten van de zeven beste competitieavonden werden bij elkaar geteld voor het eindresultaat. Hiervoor kwamen 39 personen in aanmerking. De beker voor het beste resultaat ging met een gemiddelde van bijna 5300 en een totaal van 36.954 punten naar Henk Poelarends. Hij ontving uit handen van commissie voorzitter Frits Hartkamp de wedstrijdbeker.

  Tweede werd Henk Holsappel 36.480 punten en de derde plaats was voor Johan Hartkamp met een puntentotaal van 36.178. Zowel de hoogste (6131 punten) als de laagste score (3524 punten) was in deze competitie was voor Wim Kramer. Het was de laatste keer dat Frits Hartkamp de competitie leidde. Hij had exact dertig jaar de organisatie in handen. Zijn opvolger is Arnold Mol.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.