Home / gymnasten finn koopman en ilse van zwol clubkampioenen nieuwleusen

gymnasten finn koopman en ilse van zwol clubkampioenen nieuwleusen

De kinderen hadden tijdens de trainingen de sprongen al geoefend, maar het was voor sommige kinderen best spannend. Er was een jurylid die keek hoe de sprongen werden uitgevoerd maar ook de papa’s en mama’s die samen met opa’s en oma’s op de tribune zaten. De kinderen lieten sprongen zien op minitramp, minitramp kast, plankoline kast en dubbele minitramp.

Voor de nummers 1,2 en 3 van elke groep was er een medaille te verdienen. Voor diegene met de meeste punten was er een wisselbeker, deze mag zich dan clubkampioen noemen. Bij de gymnastiek mag Finn Koopman zich een jaar lang clubkampioen noemen en bij de selectie is dat Ilse van Zwol.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.