grote supportersactie albert heijn dalfsen

  Zo werkt de actie: Klanten van Albert Heijn Dalfsen ontvangen gedurende zes weken bij elke 15 euro aan boodschappen én bij speciale actie-artikelen vouchers met een unieke code. Deze codes kunnen online via een website ingevuld worden, zodat supporters gezamenlijk hun vereniging kunnen steunen. De voucher kan ook bij de Albert Heijn winkel ingeleverd worden .

  Het leuke aan deze actie is dat elke code een ander aantal unieke punten heeft. Op deze manier maken ook de kleinere verenigingen kans op het winnen van een groot geldbedrag. De meest actieve vereniging zal namelijk het grootste bedrag ophalen.

  De verdeling van het sponsorbedrag gaat naar rato van het aantal gescoorde punten. Er zijn wekelijks allerlei mogelijkheden om extra punten te scoren door onderlinge uitdagingen op de AH-Facebooksite. Ook wordt regelmatig een tussenstand op Facebook bekend gemaakt.
  Albert Heijn Dalfsen stelt in totaal een sponsorbedrag beschikbaar van 10.000 euro.

  Maar liefst 43 verenigingen nemen aan de actie deel. Een prachtig aantal waarvan velen een uitbeelding van hun vereniging in de winkel hebben hangen. De gescoorde punten per deelnemer worden gedurende de actieperiode wekelijks geteld en uiteindelijk doorberekend naar een bedrag per vereniging. 50 procent van de gescoorde punten wordt uitgekeerd in keiharde euro’s. De andere 50 procent krijgt de vereniging in waardecheques van AH Dalfsen. Hoe actiever de leden van de vereniging zijn tijdens deze actieperiode, hoe hoger wordt het te verdienen bedrag!

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.