gezellige drukte op open dag van pallandtgroep scouting

  Kinderen konden kennismaken met tal van activiteiten van scouting die vooral buiten, in de vrije natuur plaatsvinden. Op deze speciale middag konden er stokbroodjes gebakken worden in een kampvuurtje, er was een stormbaan, kinderen konden geschminkt worden en er was een knopenspeurtocht.

  De Van Pallandtgroep Ommen bestaat sinds 1974 en biedt de jeugd verschillende (sportieve) activiteiten. Naast de wekelijkse bijeenkomst op zaterdagmiddag, zijn er bijvoorbeeld ook kampweekenden. Leuk en leerzaam, ook op het gebied van sociale vaardigheden, zijn de kernwoorden die passen bij de Van Pallandtgroep.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.