gemeenteraad dalfsen akkoord met woningbouw op locatie kleine veer

  Om de volgende stap richting de bouw van huizen op die plek te kunnen zetten, diende het bestemmingsplan van de locatie te worden gewijzigd van ‘maatschappelijk’ naar ‘wonen’. De raad ging hiermee unaniem akkoord.

  Wel waren er nog wat kanttekeningen van enkele raadsleden. Zo had Leander Broere (PvdA) graag al meer details gehoord over hoe de woningen eruit gaan zien. Het is immers een locatie die vanaf de Poppenallee zichtbaar is. Hierop moest wethouder Schuurman het antwoord schuldig blijven, maar hij zegde wel toe om de raad op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

  Het Kleine Veer was tot 2012 een basisschool in Dalfsen. In dat jaar fuseerde de school met De Schakel en veranderde de naam in De Spiegel. De leerlingen verhuisden naar het nieuwe gebouw aan de Brethouwerstraat.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.